Od 4. do 14. junija 2015
Romani kafenava, Gorkega 34, Maribor

Romani kafenava je prva romska restavracija v EU in ob enem socialno podjetje. V duhu svojega socialnega podjetniškega delovanja podpiramo vsa moralno etična dejanja, ki so v korist družbe, zato bomo ta mesec še posebej obeležili dva posebna dneva: 4. In 14. junij.

4. junij je slovenski dan krvodajalstva, 14. junij pa je Svetovni dan krvodajalstva. Radi bi poudarili pomen krvodajalstva in se zahvalili vsem, ki nesebično z dragoceno kontribucijo pomagajo našemu zdravstvu in njegovemu nemotenemu delovanju. Medsebojna solidarnost in dobrota ne poznata etične ali verske pripadnosti. Vsi smo krvavi pod kožo.

Svojo podporo krvodajalstvu in krvodajalcem bomo od 4. do 14. junija 2015 izkazali s 50% popustom na vso hrano in pijačo v restavraciji Romani kafenava s predložitvijo krvodajalske izkaznice ali potrdilom o darovanju krvi v mesecu juniju.

//

Romani kafenava supporting blood doners. Get 50% off on all menus and drinks from 4th of June till 14th of June 2015 by showing us your blood donor card of certificate of a blood donation in June 2015.

Stopimo skupaj.

Producent: Štefan Simončič, predsenik Združenja EPEKA, so. p.
Promocija: Tjaša Teržan