19. april 2017
Ljubljana

Predsednik Združenja EPEKA, so. p., Štefan Simončič se bo v sredo, 19. aprila, udeležil Amcham poslovnega zajtrka Ali Slovenija čuti investitorje? Dogodek bo potekal v Ljubljani.

Slovenija ima strateško lego v središču Evrope, visoko razvito infrastrukturo in izobraženo delovno silo. Smo v zgornji četrtini svetovnih držav po inovacijah in konkurenčnosti okolja za razvoj talentov. V zadnjem letu smo dosegli enega največjih napredkov na področju razvoja informacijske družbe.

Ali smo zanimivi za tuje investitorje? Kako jih sprejemamo? Svoje izkušnje bodo z nami delili lastniki in vodilni v mednarodnih podjetjih, ki so v zadnjih letih investirali v Sloveniji.

AmCham Poslovni zajtrk bo potekal v okviru 4. INVESTICIJSKE IN RAZVOJNE KONFERENCE SLOVENIA BUSINESS BRIDGETM: PRILOŽNOSTI V SREDIŠČU SPREMEMB. Več o samem dogodku lahko preberete tukaj.

Mladinski program Združenja EPEKA, so. p., podpira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport – Urad RS za mladino.
Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina objave odraža izključno stališča avtorja. Nacionalna agencija ter Evropska komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih objava vsebuje.

GALERIJA