20. november, 2020
Dostava na dom

20. november je dan slovenske hrane, ki ga obeležujemo od 2012. Na ta dan bo ekipa Združenja Epeka, so. p., otrokom, ki so v VNRC Romska postaja obiskovali učno pomoč, na dom dostavila tradicionalni slovenski zajtrk.

Zajtrk bomo pripravili ob upoštevanju ukrepov za preprečevanje širjenja okužb s SARS-CoV-2 in vam ga brezplačno dostavili na dom. Zajtrk bo sestavljen iz polnovrednih lokalno pridelanih sestavin. Vseboval bo rženi kruh, domače maslo, med in slovenske mlečne izdelke ter sadje.

Vsi, ki želite, da vam zajtrk dostavimo, nas prosim kontaktirajte. Dostava bo med 7. in 10. uro po dogovoru glede na šolske obveznosti.

Za več informacij nas kontaktirajte preko elektronske pošte ali na facebooku.

EU Skladi

Projekt delno financirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve  in enake možnosti in Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega  sklada. Operacija se financira iz Operativnega programa za izvajanje  evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020, 9. prednostne osi “Socialna vključenost in zmanjševanje tveganja revščine”, 9.1 prednostne naložbe “Aktivno vključevanje, vključno s spodbujanjem enakih možnosti in dejavnega sodelovanja ter izboljšanje zaposljivosti”, specifičnega  cilja 9.1.2 “Opolnomočenje ciljnih skupin za približevanje trgu dela”.