14. junij 2016
Moravske Toplice, Slovenija

Nermina Simončič, aktivna članica Združenja EPEKA, so. p., se je v torek, 14. junija 2016, v Moravskih Toplicah udeležila dvojezične informativne delavnice Programa sodelovanja Interreg V-A, ki je od 9.30 dalje potekala v Termah Vivat.

Dvojezična informativna delavnica je bila namenjena potencialnim prijaviteljem v okviru Javnega razpisa za predložitev projektov programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Madžarska v obdobju 2014-2020.

Na delavnici so svetovali in podajali informacije Aleš Mrkela, vodja programa, Jasmina Litrop, vodja Skupnega sekretariata, Andras Zakar, Eva Sever in Anita Plevnik iz Skupnega sekretariata.

Na delavnici je potekala predstavitev Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Madžarska, zatem pregled Javnega razpisa za predložitev projektov ter pregled upravičenosti stroškov, nato so se posvetili informiranju in komuniciranju. Govorili so tudi o prilogah k prijavnici ter predstavili elektronski sistem spremljanja (eMS). Na koncu je bil čas še za morebitna vprašanja udeležencev delavnice.