2. april, 2020
Slovenija

Predstavniki Združenja EPEKA, so. p., so se udeležili digitalnega srečanja mladinskega sektorja, ki so ga organizirali Urad RS za mladino, Zavod Movit, Mladinski svet Slovenije in mreža MaMa.

OPIS

Razmere, v katerih smo se znašli, in ukrepi, ki le-tem sledijo, so korenito spremenili naš vsakdan in vsakdan organizacij v mladinskem sektorju. Na razmere smo se odzvali različno, predvsem pa odgovorno in v skladu z ukrepi in usmeritvami pristojnih institucij, kar je posledično vplivalo tudi na prilagojeno delovanje organizacij in izvajanje programov mladinskega dela. Ob tem se oblikujejo nove prakse dela z mladimi in seveda odpirajo številna vprašanja in dileme, na katere vedno ne znamo odgovoriti sami.

Zavedajoč se slednjega in tega, da skupaj zmoremo več, vas vabimo na »Digitalno srečanje mladinskega sektorja«, ki bo potekalo v četrtek, 2. aprila 2020, ob 14. uri. Srečanje je namenjeno vodstvenim kadrom organizacij v mladinskem sektorju z namenom izmenjave mnenj in izkušenj povezanih z delom organizacij in izvajanjem mladinskega dela v času epidemije.


Združenje EPEKA, so. p., podpirajo: