14. januar, 2018
Maribor

Društvo TOTI DCA Maribor je medgeneracijski center aktivnosti, namenjen povezovanju, vključevanju in druženju starejših ter mlajših uporabnikov. Pri njih lahko aktivno preživite prosti čas z vključitvijo v društvene aktivnosti.

Njihova vizija je spodbujati aktivno življenje starejših. Zasledujejo in prilagajajo potrebe lokalnega okolja ter ljudi, vključene v programe in aktivnosti društva, ki vodijo k ohranjanju samostojnega življenja ter izboljšanju počutja. Njihovi programi so za vse uporabnike brezplačni, uporabniki in prostovoljci pa predstavljajo temelje za razvoj socialnega podjetništva. Poslanstvo društva je delovanje v dobro starejših v pokoju, tistih, ki se nanj pripravljajo, dolgotrajno brezposelnih in tistih, ki želijo v družbi ostati aktivni ter ohraniti kvalitetno življenje. Prav tako se zavedajo pomembnosti sodelovanja z mlajšimi uporabniki, predvsem prostovoljci.

Naslov: Gorkega ulica 34, 2000 Maribor
Tel: 041 340 075
E-mail: toti@dca-maribor.si
FB: https://www.facebook.com/Dru%C5%A1tvo-TOTI-DCA-Maribor-sop-519967334755103/

Projekt delno financirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Evropska unija in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

EU skladi

Združenje EPEKA, so. p., podpirajo: