3. december, 2017
Beltinci

Z delom spodbujajo ponovno uporabo, ohranjajo okolje bolj čisto, iz odpadnih materialov ustvarjajo nove izdelke, rabljeno pohištvo in opremo restavrirajo.

Z nakupom teh izdelkov pripomorete k zaposlovanju težko zaposljivih ciljnih skupin in k varovanju okolja.
V trgovini pomagajo prodajati rabljeno hišno pohištvo in drugo opremo za dom, še pred prodajo pa poskrbijo za morebitna popravila in restavriranje pohištva, prav tako opravljajo storitveno dejavnost popravila in restavriranja pohištva za potrebe strank. Dodatno razvijajo in zaganjajo nov podjetniški podjem – proizvodnjo lastne pohištvene linije, ki nastaja kot ponovna uporaba odpadnega blaga in drugih kosov rabljenega, odpadnega materiala/blaga. Izdelujejo paletno pohištvo, primerno za vrt, teraso in vse zunanje površine. Je trpežno, zaradi oblazinjenih dodatkov udobno, prijetno in drugačno. Hkrati pa odlično na pogled in unikatno. Proizvod, na katerega so prav tako ponosni, so klopi, sestavljene iz masivnega lesa in obložene z barvnim in zanimivim tekstilom. Primerne so kot komoda ali kot sedišče za preobuvanje. Primerna za predsobo ali kot manjši kos pohištva v spalnici ali otroški sobi.

 

Naslov: Panonska ulica 26, 9231 Beltinci
Tel: 040 800 694
E-mail: drustvo.rec@gmail.com
Splet: http://www.drustvo-rec.si
FB: https://www.facebook.com/Dru%C5%A1tvo-za-varovanje-okolja-REC-940907562648274/

Projekt delno financirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Evropska unija in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

EU skladi

Združenje EPEKA, so. p., podpirajo: