Januar – december, 2023
Maribor

V Združenju EPEKA, so.p., smo znani po svojem prizadevanju za kulturo in umetnost, je elektronska glasba dobila nov dom. Z večletno tradicijo organizacije dogodkov smo ponovno dokazali svojo predanost podpiranju mladih talentov. Naš Mladinski center EPEKA se je preobrazil v ustvarjalno središče, kjer mladi DJ-i in glasbeniki dobijo priložnost, da sami oblikujejo dogodke po svojih željah.

V sklopu naših dogodkov mladim ne nudimo le prostora, temveč tudi bogat izbor profesionalne DJ opreme, glasbil kot so bobni, kitare in še mnogo drugega, ki jim omogoča, da svoje ideje pretvorijo v resničnost. Verjamemo, da je dostop do kakovostne opreme temelj za razvoj in izražanje glasbenih sposobnosti.

Pri Združenju EPEKA, so.p., si prizadevamo, da bi mladinski center postal srce mladinske ustvarjalnosti in nočnega življenja v Mariboru. Naša vrata so široko odprta za mlade, ki iščejo prostor, kjer lahko svoje večere in noči preživljajo na kakovosten način in po lastni meri.

S podporo društva Gaming House mladim nudimo priložnost, da sami zasnujejo in izvedejo dogodek, ki odražajo njihove želje in zamišljene koncepte. Mladinski center EPEKA je prostor, kjer se ideje oživijo, kjer se talent razvija in kjer se ustvarjajo nepozabne noči.

Verjamemo, da lahko mladim, ponudimo priložnost, da aktivno soustvarjajo svoj prosti čas, zabavno življenje in uresničijo idealen večer.

Za več informacij o delavnicah in kako se lahko pridružite, nas kontaktirajte na epeka@epeka.si. Ne zamudite priložnosti, da postanete del kreativnega gibanja, ki želi Maribor zaznamovati s kvalitetnim in pestrim mladinskim nočnim življenjem.

“Vaše noči, vaše ideje, vaša skupnost – EPEKA mladinski center, kjer mladi ustvarjajo noči po meri svojih sanj.”

Galerija

Projekt financirajo: Ministrstva za kulturo RS, Mestna občina Maribor, Urad Republike Slovenije za mladino, Ministrstvo za javno upravo in Erasmus+.