12. oktober, 2019
Galerija EPEKA

Združenje EPEKA, so. p., vas vabi, da z nami proslavite Erasmus+ dneve, v soboto, 12. oktobra 2019, v Mariboru.

Združenje EPEKA, so. p., sodeluje v programu Erasmus+ že od svojega začetka. Naše aktivnosti so se pravzaprav pričele še v starem EU programu Mladi v akciji. Odtlej je Združenje EPEKA, so. p., aktivna na področju organizacije mladinskih izmenjav, mladinskih izobraževanj, študijskih obiskov, prostovoljskih aktivnosti, strukturiranega dialoga, krepitve zmogljivosti organizacij na področju mladine, izmenjave dobrih praks in vzpostavljanja oz. inovacije novih metodlogij dela na področju izobraževanja odraslih ali mladinskega dela, katerih namen je dvig kakovosti poučevanja, usposabljanja, učenja ter modernizacija institucij; še posebej povečanja medsektorskega povezovanja in družbenih inovacij.

Da boste pridobili boljši uvid v naše delo in prednosti in koristi EU Erasmus+ programa Vas vljudno vabimo v soboto, 12. oktobra, na predstavitev naših preteklih projektov, kjer si boste lahko ogledali produkte, ki smo jih tekom našega delovanja ustvarili, kot npr. zloženke, brošure, filme ipd. ter se ob tem osebno seznanili z udeleženkami in udeleženci, ki so sodelovali pri Erasmus+ aktivnostih, bodisi kot koordinatorji bodisi kot udeleženci.

Pridite, ne bo vam žal in upamo, da se boste v prihodnje tudi vi udeležili projektov vseživljenjskega izobraževanja v programu Erasmus+.


Več informacij na: mailu ali telefonu: 030 610 606.

Združenje EPEKA, so. p., podpirajo: