22. september, 2017
Maribor

Vljudno vabljeni na nogometno-košarkarski turnir med odločevalci, gospodarstveniki, mladimi, ranljivimi skupinami, uspešnimi kazalniki projekta (zaposlenimi) Fair Employment!

V projektu Fair Employment smo osredotočeni na ranljive skupine (kot so npr. pripadniki romske skupnosti) in mlade (predvsem mlade z manj priložnostmi). Projekt je zastavljen modularno in večplastno – tako, da izvajamo usposabljanja po različnih modulih. Eden izmed njih je tudi modul, ki pokriva športne aktivnosti. Dogodek bo potekal v duhu “team buildinga” med mladimi, ranljivimi skupinami, gospodarstveniki, mediji in odločevalci kako rešiti izzive sodobnega časa in priti do zaposlitve, ob tem pa bomo tkali prijateljske vezi.

Odločili smo se, da organiziramo nogometni in košarkarski turnir petork s po 4 ekipami, ki bodo igrale druga proti drugi. Nato bosta najboljši dve ekipi odigrali tekmo za prvo mesto; tako v košarki kot nogometu. Tretje in četrto uvrščeni ekipi bosta odigrali tekmo za tretje mesto v obeh športnih panogah. Nogometno-košarkarski turnir bo potekal v petek, 22. septembra 2017 v Ljudskem vrtu v Mariboru (Športna dvorana Luknja), Mladinska ulica 29, 2000 Maribor. Turnir se bo pričel ob 10.00 uri dopoldne s tiskovno konferenco za novinarje in žrebom medsebojnih tekem turnirja. Turnir bo trajal do popoldanskih ur.

Bi se želeli prijaviti? To lahko storite tu!

Združenje EPEKA, so. p., podpirajo: