27. november – 1. december, 2018
Budimpešta, Madžarska

Predsednik Združenja EPEKA, so. p., Štefan Simončič se bo udeleželil foruma H kolaboracijskim praksam: o okoljski dimneziji v socialnem podjetništvu. Forum se bo odvil med 27. novembrom in 1. decembrom v Budimpešti, na Madžarskem.

Fokus te izvedbe foruma bo okoljsko zavedanje v socialnem podjetništvu. Okoljsko zavedanje je osrednja tema tega foruma – vključno z razstavnim delom, sestavljanje menija, premori za kavo in materiali, ki bodo uporabljeni. Pomembno je pokazati, da vedno obstaja možnost, da se izbere okolju prijazno možnost.

Cilj in pristop k projektu: cilj projekta je zgraditi mednarodno mrežo enako mislečih, projektov, idej in izkušenj iz socialnega podjetništva s partikularnim poudarkom na priložnosti Erasmus+. Forum je priložnost, da se razpravlja o prihodnosti socialnega podjetništva, odkrivanje novih priložnosti in izgradnje medsektorske platforme za sodelovanje in inovativne projekte in iniciative. Prihajajoči Forum bo namenjen spoznavanju in izmenjavi, spodbujanje medsektorskega povezovanja in vzpostavljanja partnerstva med formalnimi in neformalnimi sektorji Erasmusa+, kot tudi poslovne ideje, ki se navezujejo na socialno podjetništvo in podjetniško učenje, s partikularnim fokusom na okolje in ekologijo.

Združenje EPEKA, so. p., podpirajo: