7.  – 11. oktober 2020
Bruselj, Belgija

S ponosom vam sporočamo, da smo z Združenjem EPEKA, so. p. ter z tremi našimi podružnicami iz Srbije, Črne gore in Berlina postali partnerji pri projektu ICE: Razvoj mednarodnega sodelovanja, katerega cilj je mreženje med organizacijami z udeležbo na kontaktnem seminarju, ki se bo odvil v Bruslju.

Na projektu bo sodelovalo skupaj 22 organizacij iz Belgije, Francije, Španije, Italije, Poljske, Irske, Grčije, Romunije, Turčije, Nemčije, Tunizije, Maroka, Libanona, Jordanije, Albanije, Moldavije, Gruzije in seveda iz Slovenije, Črne gore, Berlina ter Srbije.

Cilji ICE + so:

  1. Organizacija kontaktnega seminarja v Belgiji leta 2020, ki združuje 20 mladinskih organizacij (12 programskih in 8 partnerskih držav), 22 udeležencev (predsedniki, podpredsedniki, direktorji, mladinski delavci, vodje organizacij, vodje projektov).
  2. Postavite temelje za dolgoročno partnerstvo med različnimi partnerji.
  3. Spodbujati sodelovanje pri delu z mladimi na mednarodni ravni z izmenjavo znanja, idej in dobrih praks ter izkušenj, povezanih z udeležbo mladih in neformalnim izobraževanjem, v duhu odprtosti in strpnosti.
  4. Razviti in napisati vsaj 10 idej za prihodnje projekte Erasmus + v okviru neformalnega izobraževanja in drugih predmetov, ti projekti se bodo izvajali v različnih nacionalnih agencijah (ko se bo začel izvajati nov program Erasmus 2021).
  5. Spodbujati obstoječa evropska orodja in metode ter izmenjati dobre prakse.

Združenje EPEKA, so. p. podpirajo: