2. – 9. avgust, 2017
Vilna, Litva

Združenje EPEKA so. p. sodeluje v projektu Integration? Art is the answer, ki se bo med 2. in 9. avgustom odvil v Vilni.

Projekt se osredotoča na situacijo mladih migrantov v evropskem prostoru in išče načine za bolj učinkovito vključevanje v družbo ob pomoči mladinskega dela.

Projekt Integracija? Umetnost je odgovor bo združila 32 mladinskih delavcev (26 udeležencev, 4 mentorje in 2 podporni osebi) in programskih držav. Delovne metode temeljijo predvsem na aktivni participaciji in na učenju udeležencev s spodbujanjem neformalnih aktivnosti. Na interaktivni način bodo vključene tudi teoretska predavanja. Glavni medotološki pristopi bodo temeljili na kreativnem mišljenju in umetniških metodah, eksperimentalno učenje, vzajemno učenje, javni dogodek ipd.

Mladinski program Združenja EPEKA, so. p., podpira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport – Urad RS za mladino. Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina objave odraža izključno stališča avtorja. Nacionalna agencija ter Evropska komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih objava vsebuje.

GALERIJA