28. maj in 24. junij, 2017
Maribor

Združenje EPEKA, so. p., je sodelovalo na dogodkih Mestni piknik v mestnem parku in Mestni piknik v okviru Športni vikend Maribora 2017.

Mestni piknik je pravo doživetje za družine, pare ali pa večje družbe s pravim piknik ambientov. Postavljene so bile mizice s sedišči iz eko palet, kjer je bilo mogoče uživati dobrote iz piknik košarice.Piknik košarico so pripravili dijaki Srednja šola za gostinstvo in turizem Maribor, napolnili pa so jo z dobrotami lokalnih ponudnikov. Košarice so lahko obiskovalci po simbolični ceni prevzeli na kraju dogodka, hkrati pa imeli tudi možnost preizkusiti in kupiti lokalne dobrote, ki so jih lokalni ponudniki predstavili na stojnicah.

DJ Sanjski je v okviru Združenja EPEKA, so. p., skrbel za glasbo na dogodkih.

Medijski prispevek o dogodku.

Mladinski program Združenja EPEKA, so. p., podpira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport – Urad RS za mladino. Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina objave odraža izključno stališča avtorja. Nacionalna agencija ter Evropska komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih objava vsebuje.

GALERIJA