20. januar, 2015, ob 19. uri
Združenje EPEKA, so. p., Maribor

V torek, 20. januarja 2015 ob 19.00 uri vas vabimo v svoje prostore na Koroški cesti 8 v Mariboru na predstavitev mednarodne izkušnje evropske prostovoljne službe skozi oči našega člana in prostovoljca Jaše Prajnca, ki je dvo-mesečno prostovoljsko delo opravljal v mestu Cluj-Napocca, ki nosi titulo Evropska prestolnica mladih 2015.

Jaša Prajnc
, študent Pedagoške fakultete v Mariboru, znan predvsem v svojem rojstnem kraju Ruše, da se je dojil do svojega dopolnjenega 15. leta starosti, je v dolgočasnem vsakdanjiku sprejel nenavadno odločitev, da se bo podal v neznano na prostovoljsko delo v daljno Romunijo s pomočjo mladinske in kulturne organizacije Združenje EPEKA, socialno podjetje.

Vsi, ki ga poznajo so bili presenečeni. Kaj je to prostovoljstvo, Evropska prostovoljna služba, nevladna organizacija Združenje EPEKA, so. p., neformalno izobraževanje, mentor, koordinator, gostujoča organizacija, Erasmus+, …? Še preden so dobili odgovore je Jaša že poletel v Romunijo, za katero je njegov oče z nasmeškom na licih dejal, da je evropsko leglo kvalitetne prostitucije.
Vendar brez strahu, nič niste zamudili. Jaša Prajnc bo vse svoje necenzurirane izkušnje delil z vami.
Pridite, tega ne smete zamuditi.

Pogovor bo moderiral predsednik Združenja EPEKA, so. p., in mladinski delavec, Štefan Simončič.

Za prigrizke ob predstavitvi bo poskrbela romska restavracija Romani kafenava.
www.romani-kafenava.si / info@romani-kafenava.si.
Organizator: Združenje EPEKA, so. p. / www.epeka.si / epeka@epeka.si.

Informacije in promocija dogodka: Tjaša Teržan, sodelavka Združenja Epeka, so. p., tjasa@epeka.si

Združenje EPEKA, so. p., podpirajo Mestna občina Maribor, Urad za mladino RS, EU program Erasmus+ in EU Kultura.

Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina objave odraža izključno stališča avtorja. Nacionalna agencija ter Evropska komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih objava vsebuje.