Marec, 2020
Maribor, Slovenija

Pričenjamo z nudenjem učne pomoči na daljavo! Potrebujete podporo pri opravljanju šolskih nalog? Ne morate dostopati do učnih gradiv, ker nimate računalnika? Nimate printerja in bi potrebovali učne liste, ki so vam jih poslali učitelji? Kontaktirajte nas na: jera@epeka.si.

Veliko romskih otrok doma nima računalnikov in ne more dostopati do učnih gradiv, ob podpori katerih bi lahko sledili pouku na daljavo. V okviru projektov Romska postaja in Za Rominje, ki ju sofinancirata Ministrstvo za delo, družino in Evropski socialni sklad, otrokom nudimo telefonsko in računalniško učno pomoč prav tako, da smo jim posodili računalnike.

Pomagamo pa tudi dostopati do učnih gradiv tudi tako, da nam učna gradiva posredujejo na e-mail naslov: jera@epeka.si in sprintana gradiva vas bodo že jutri čakala v poštnem nabiralniku, sodelavci Združenja EPEKA, so. p., pa bomo vam ali vašim otrokom na voljo za pomoč pri opravljanju učnih nalog preko telefona in mobilnih aplikacij! Izkoristimo karanteno v našo prid in se naučimo čim več, da bodo počitnice dolge in brezskrbne.

Projekt večnamenskega romskega centra sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti in Evropski socialni sklad.

Združenje EPEKA, so. p., podpirajo: