24. marec, 2020
Maribor

Tudi v Združenju EPEKA, so. p., smo se odločili, da priskočimo na pomoč tistim, ki zaradi trenutne situacije ne morejo zapustiti svojih domov, da bi odšli po najnujnejših opravkih. V okviru našega delovanja se bomo tako trudili še naprej podpirati pripadnike romske skupnosti, ki jim zapuščanje domov v tem trenutku predstavlja težavo in nimajo svojcev, ki bi namesto njih lahko skočili do najbližje trgovine ali lekarne.

Če si tudi ti v takšni situaciji oz. poznaš koga, ki je, nas kontaktiraj na epeka@epeka.si ali na telefonsko številko: 030 610 606 in #ostanidoma, mi pa ti bomo priskočili na pomoč z najnujnejšimi opravki!

Vsi, ki bi kot posamezniki radi izrazili pripravljenost za prostovoljsko pomoč ljudem v stiski v času epidemije, lahko to naredite tudi tako, da nas kontaktirate.

Hvala tudi sofinancerjem, ki nam omogočajo prilagojeno izvajanje rednih aktivnosti – Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti; Urad RS za mladino; Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport; Mestna občina Maribor


Združenje EPEKA, so. p., podpirajo: