11. – 12. avgust, 2020
Maribor, Slovenija

Za vse mlade, ki jih zanima, kdo so mladinski delavci, kaj je njihovo poslanstvo in kako lahko tudi sami postanejo mladinski delavci pripravljamo dvodelno predstavitev, ki jo bosta izpeljala mladinska delavca Matej Tisaj in Jera Lorenci.

Prvi dan, 11. 8. 2020, bo posvečen predstavitvi poklica, NPK za mladinskega delavca in predstavitvi vseh vsebin, ki jih mladinski delavci v svojem delu obravnavajo. Prav tako bomo jedrnato predstavili največje mladinske organizacije v regiji. Drugi del bo potekal v sredo, 11. 8., na Mariborskem otoku, kjer bo potekala prireditev ob Mednarodnem dnevu mladih. Tam se bo predstavilo več mladinskih organizacij, s katerimi se boste lahko tudi pogovorili o naravi mladinskega dela, hkrati pa boste, ob podpori mentorjev iz Epeke, pomagali ob organizaciji dogodkov in iger za mlade.

Teoretični del bo v torek, 11. 8. 2020, ob 16. uri v VNRC Romska postaja. Terenski del bo v sredo, 12. 8. 2020, ob 10. uri na Mariborskem otoku. V kolikor potrebujete prevoz do Mariborskega otoka, bo zborno mesto VNRC Romska postaja ob 09.00. Prosimo vas, da nas glede prevoza obvestite najkasneje do 10. 8. 2020 do 12. ure na epeka@epeka.si.

Udeležba je brezplačna.

Več informacij: epeka@epeka.si

Dogodek bo potekal skladno s priporočili NIJZ.

Aktivnost podpira Mestna občina Maribor.