17. junij, 2021
Romska postaja

V četrtek, 17. junija, vas ob 11. uri vabimo v VNRC Romska postaja na aktivnost, na kateri nam bo Fatmir Bećiri ob podpori romskega aktivatorja predstavil pomen cepljenja proti SARS‑CoV‑2.

Na dogodku boste izvedeli, zakaj je cepljenje nujno za dokončno ustavitev epidemije SARS‑CoV‑2 in vrnitev v normalno, “pred-epidemijsko” stanje. Spoznali bomo, kako cepiva delujejo, kakšni so stranski učinki in kaj je čredna imunost. Prav tako se bomo ustavili pri lažnih novicah, ki krožijo po družbenih omrežjih in širijo zavajajoče informacije o cepivih in tudi sami epidemiji.

Aktivnost bo potekala od 11.00 do 12.00.

Udeležba je brezplačna. Dogodek bo potekal skladno s priporočili NIJZ.

Za več informacij nas kontaktirajte preko elektronske pošte ali na facebooku.

EU Skladi

Projekt delno financirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve  in enake možnosti in Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega  sklada. Operacija se financira iz Operativnega programa za izvajanje  evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020, 9. prednostne osi “Socialna vključenost in zmanjševanje tveganja revščine”, 9.1 prednostne naložbe “Aktivno vključevanje, vključno s spodbujanjem enakih možnosti in dejavnega sodelovanja ter izboljšanje zaposljivosti”, specifičnega  cilja 9.1.2 “Opolnomočenje ciljnih skupin za približevanje trgu dela”.