Od 15. do 24. avgusta 2016
Kecskemet, Madžarska

Združenje EPEKA, so. p., sodeluje pri mednarodni mladinski izmenjavi z naslovom Open Your Eyes, ki se bo odvijala na Madžarskem.

Koordinator projekta je organizacija Association Youth Plantogether iz Madžarske, partnerji pa prihajajo iz Romunije in Makedonije.

Lokacija: dobro opremljen mladinski kamp v mestu Kecskemet.

Teme: Povzemanje znanja Erasmus + in mladinskih izmenjav v okviru interaktivnega skupinskega dela, predstavljanje držav udeležencev, kratke predstavitve organizacij iz katerih prihajajo. Človekove pravice, evropske in državljanske pravice in dolžnosti, družbeno udejstvovanje, angažiranost in prostovoljno delo, položaj zapostavljenih družbenih slojev v pogledih zaposlovanja, gradnja in razvoj skupnosti, možnosti socialnih zadrug in njihovi pravni okvirji, poznavanje njihove ustanovitve, demokratičen način razmišljanja, vloge enakosti v socialnih zadrugah itd.

Udeleženci: 32 udeležencev iz štirih držav, iz zapostavljenih družbenih slojev in/ali Romi.

Za več informacij pošljite e-mail z motivacijskim pismom in CV-jem na epeka@epeka.si

Koordinator projekta: Štefan Simončič, predsednik Združenja EPEKA, stefan@epeka.si
Promocija projekta: Tjaša Teržan, sodelavka Združenja EPEKA, tjasa@epeka.si

 

Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina objave odraža izključno stališča avtorja. Nacionalna agencija ter Evropska komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih objava vsebuje.