16. november, 2020
Splet

Združenje EPEKA, so. p., se bo udeležila virtualnega kariernega sejma, ki bo potekal od 16. do 20. novembra (za osnovnošolce) in v času od 23. do 27. novembra (za srednješolce).

Kako izgleda virtualni karierni sejem? Tako kot v realnem prostoru, se bodo tudi v virtualnem prostoru predstavljali delodajalci, srednje šole, visokošolske ustanove, mladinski centri in druge podporne organizacije s področja karierne orientacije ter večanja kompetenc mladih za vstop na trg dela.

Komu je namenjen? Sejem je namenjen osnovnošolcem in srednješolcem, staršem in skrbnikom, učiteljem in strokovnim delavcem, ki sodelujejo v programih karierne orientacije mladih.

Z udeležbo na kariernem sejmu želimo v Združenju EPEKA, so. p., mladim predstaviti možnosti otrok in mladostnikov za izobraževanje preko vključitve v naše projekte ter s tem vzpostaviti različne priložnosti za partnerska sodelovanja pri razvoju našega mesta in regije.

V lanskem letu se je sejma udeležilo več kot 4.000 šolarjev in dijakov, razstavljalo je skupno 99 razstavljavcev. Zaradi povečanega zanimanja univerz pričakujemo v letošnjem letu predstavitev visokošolskih ustanov in obisk dijakov iz vse Slovenije.

Več o sejmu tukaj: https://www.mladimaribor.si/karierni-sejem.

Karierni sejem lahko spremlajte preko FB strani https://fb.me/e/1JExAFHyw. Organizirajo ga Mestna občina Maribor v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, Univerzo v Mariboru, Štajersko gospodarsko zbornico, Območno obrtno – podjetniško zbornico Maribor, Mladinskim kulturnim centrom Maribor in Fundacijo Prizma.

Združenje EPEKA, so. p., podpirajo: