Galerija Epeka, Koroška cesta 8
12. januar 2018

Vabimo vas na prvo interaktivno predavanje, ki bo v petek, 12. 1. 2018, ob 17. uri v Galeriji Epeka na Koroški cesti 8. Predavanje bo vodil kreativni direktor oglaševalske agencije Luna, Tine Lugarič.

Predavanje bo namenjeno predvsem vodjam socialnih podjetij in podjetij, ki delujejo na področju, ki zahtevajo kreativnost ter fleksibilne delovne in vodstvene pristope. V delovnih okoljih, ki jih zaznamuje visoka stopnja kreativnosti in potreba po hitrem prilagajanju potrebam trga, se navadno vzpostavijo delovni procesi in medsebojna razmerja, ki se precej razlikujejo od rigindnih korporativnih hierarhičnih odnosov. Lugarič, z bogatimi izkušnjami vodenja dinamičnih kreativnih kolektivov, bo na predavanju predstavil temeljna načela organizacije kolektivov v kreativnih industrijah in dobre prakse na področju managementa.

Predavanje bo trajalo 4 ure in bo za zaposlene v socialnih podjetjih brezplačno. Za ostale udeležence bo prijavnina 10 EUR.

Zaradi priprave materialov se je potrebno na predavanje prijaviti: epeka@epeka.si. V polje zadeva prosim vnesite “Prijava na Vodenje majhnih in mikro kreativnih in socialnih podjetij 1”.