22. – 23. junij 2017
Varšava, Poljska

Predsednik Združenja EPEKA, so. p., Štefan Simončič, se bo kot predavatelj na temo socialnega podjetništva udeležil tretjega Mladinskega foruma vzhodnega partnerstva, ki se bo odvil na Poljskem.

Glavni namen Mladinski forum vzhodnega partnerstva je poglobitev dialoga in vnaprejšnjega sodelovanja na področju mladine. Končni rezultati foruma bodo predstavljeni na petem vrhu vzhodnega partnerstva, ki bo potekal v Bruslju v novembru 2017.

Okrog 300 udeležencev – vklučno z aktivnimi mladimi, mladinskimi delavci in oblikovalci mladinske politike, s bodo srečali in razpravljali o sodelovanju in aktivnem državljanjstvu mladih in njihovem vključevanju v proces odločanja.

Več o dogodku.

Mladinski program Združenja EPEKA, so. p., podpira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport – Urad RS za mladino. Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina objave odraža izključno stališča avtorja. Nacionalna agencija ter Evropska komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih objava vsebuje.

GALERIJA