3. december, 2017
Maribor

V Zadrugi Svetovid želijo z veliko izkušnjami, zrelim razmišljanjem, prijaznim odnosom in poznavanjem potreb v tretjem življenjskem obdobju izboljševati kvaliteto življenja starejših.

Zadruga Svetovid deluje na področju občine Maribor in ima kot neprofitna organizacija status socialnega podjetja. Ponujajo visoko število različnih storitev, ki imajo skupno točko in to je cena. Za vsako našteto storitev je cena 6 evrov na uro. Potni stroški niso všteti v ceno ure in se dorečejo ob sklepu dogovora s stranko. Tako vam želijo uporabnikom storitve kolikor se da približati. SNaša storitev je namenjena predvsem starejšim občanom, za kvalitetnejše in trajnejše življenje v domačem okolju. Opravljajo sledeča opravila: prinašanje pripravljenih obrokov hrane, manjša hišna popravila, pranje in likanje perila, čiščenje v stanovanju, opremljanje, spremljanje pri obiskih trgovin, predstav, sorodnikov ali na počitnicah, organiziranje in izvajanje drugih oblik družabništva, pomoč pri opravljanju bančnih poslov, plačevanju računov, sprejemanju in odpošiljanju poštnih pošiljk – po pooblastilu upravičenca, skrb za hišne ljubljenčke.

 

Naslov: Tkalski prehod 4, 2000 Maribor
Tel: 059 040 220; 059 040 221; 064 181 746
E-mail: info@zadruga-svetovid.si
Splet: http://www.zadruga-svetovid.si/

Projekt delno financirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Evropska unija in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

EU skladi

Združenje EPEKA, so. p., podpirajo: