13. februar, 2018
Ljubljana

Zavod Big, so. p., je neodvisna in neprofitna organizacija, ki spodbuja razvoj ustvarjalnega gospodarstva, povezuje razvojne potenciale družbe in jih sooča z izzivi sodobnega sveta.

Je gonilna sila Mesta oblikovanja Slovenija, festivalov Big arhitektura, Lesena ikona, Hiše sveta in Mesec oblikovanja Ljubljana ter revij Hiše in Lesarski utrip.

Poslanstvo Zavoda Big, so. p., je interdisciplinarno povezovanje gospodarstva, institucij znanja in kreativnih industrij ter promocija rezultatov njihovega delovanja in sodelovanja za večjo konkurenčnost gospodarstva in družbe kot celote. Zato Zavod Big, so. p., proaktivno vključuje inovativne prakse, menedžerska znanja in poslovne procese, sledi globalnim izzivom s področij krožnega gospodarstva, trajnostnega razvoja, zelene energije, bivanja, življenskih virov, transporta in rastočih mest, ter vključuje najboljše blagovne znamke v najboljše promocijske platforme.

Naslov: Dunajska cesta 123, Ljubljana
Tel: +386 1 4312222
Email: info@zavodbig.si
FB: https://www.facebook.com/zavodbig/
Splet: http://zavodbig.com

Projekt delno financirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Evropska unija in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

EU skladi

Združenje EPEKA, so. p., podpirajo: