3. december, 2017
Maribor

Pomoč na domu uporabnika: pomoč pri opravljanju temeljnih dnevnih opravil, gospodinjska pomoč, čiščenje, likanje, priprava ali prinašanje obrokov hrane, pomoč pri ohranjanju samostojnosti, pomoč pri okrevanju po prihodu iz bolnišnice, pomoč in varstvo oseb z demenco, pomoč pri vzdrževanju osebne higiene, priprava obrokov in pomoč pri hranjenju, pomoč pri gibanju in razgibavanju.

Spremstvo in družabništvo: varovanje oseb, spremljamo vas k zdravniku, po nakupih, k frizerju, na pokopališče, nakupujemo za vas, pomagamo pri nabavi negovalnih in ortopedskih pripomočkov, skrbimo za zalogo zdravil, pomagamo pri urejanju uradnih zadev. Urejanje okolice in skrb za vašega hišnega ljubljenčka: urejamo okolico, pomagamo pri skrbi za hišne ljubljenčke, drugo po dogovoru. Dodatna ponudba: organiziramo predavanja za uporabnike in svojce o aktualnih temah, družimo se na srečanjih, na željo organiziramo spremstva na letovanjih, sodelujemo z lokalno skupnostjo in medgeneracijskimi centri.

 

Naslov: Majcigerjeva ulica 5, 2000 Maribor
Tel: 040 602 508
e-mail: magaria.pomoc@gmail.com
Splet: https://magaria.si/

Projekt delno financirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Evropska unija in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

EU skladi

Združenje EPEKA, so. p., podpirajo: