7. december, 2017
Ljubljana

Predstavniki Združenja EPEKA, so. p., bodo v okviru projekta Agencija EPEKA sodelovali na mednarodni konferenci 8. Dnevi socialne ekonomije.

Na dogodku bomo poudarili raznolikost socialnega podjetništva, tako v smislu zaposlovanja različnih ranljivih skupin, kot raznolikosti področji, ki jih socialna podjetja pokrivajo. Predstavili bomo tudi kar nekaj EU projektov, katerih skupen cilj je še boljša prepoznavnost socialnega podjetništva, nova znanja za izvajalce in nove priložnosti za tiste, ki so zaradi različnih zdravstvenih, socialnih ali drugih dejavnikov težje zaposljivi v klasičnih podjetjih. Na konferenci bodo sodelovali predstavniki socialnih podjetji, bank, gospodarstva in pristojnih ministrstev ter državni sekretarji: g. Tadej Slapnik, go. Mojca Štepic in go. dr. Andreja Črnak Meglič.

Dogodek organizirajo: ŠENT – Slovensko združenje za duševno zdravje in SKUP – Skupnost zasebnih zavodov v sodelovanju z ZSES – Združenje Socialna ekonomija Slovenije.

Program  in prijavnica na dogodek.

 

Projekt delno financirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Evropska unija in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

EU skladi

Združenje EPEKA, so. p., podpirajo: