3. december, 2017
Maribor

Glavna dejavnost zadruge, socialnega podjetja Kooperativa DAME, z.o.o., so. p., je razvoj trajnostnega turizma in gostinstva.

Prepoznate nas lahko po odličnih sadnih in zelenjavnih shrankih, ki so pripravljeni iz lokalno pridelanega sadja in zelenjave. Ker se zavedamo naše kulturne dediščine, dajemo velik poudarek na ohranjanju starih, tradicionalnih receptur, ki jih na inovativen način vpeljemo v organizacijo pogostitev oziroma cateringov. Pri tem velja poudariti, da pri pripravi jedi v največji meri uporabljamo lokalno, sveže in ekološko pridelano hrano. Veliko časa namenjamo tudi razvoju in pripravi sladic, ki jih odlikujejo slastni in krhki okusi. Ker se zavedamo raznolikosti okusov je naša skrb namenjena tudi vegetarijancem in veganom. V središču mesta Maribor, na desnem bregu reke Drave, vam v prijetnem ambientu našega gostinskega lokala nudimo domače, lokalne kulinarične dobrote. Dnevno vam pripravimo izvrstna kosila, sezonsko ponudbo jedi, jedi na žlico – vampe na tržaški način, »ta pravi« goveji golaž, gobovo juho z ajdovimi žganci, …ali pa izberete kaj z našega pestrega jedilnega lista. Zraven dnevne ponudbe kosil, Vam nudimo sveže, domače zajtrke, malice, solatke, sladice in še veliko več. V Kooperativi DAME,z.o.o., so.p., se zavedamo, kako pomembno je izbrati darilo, ki se bo vtisnila v spomin obdarovanca. Da boste svoje cenjene prijatelje, sodelavce in poslovne partnerje tokrat razveselili z darili, ki presegajo stalno prakso in so hkrati tudi odgovorna, trajnostna ter podpirajo lokalne potenciale, smo za vas pripravili domiselna darila, ki bodo s svojo edinstvenostjo pokazala, da ste del odgovorne družbe. Spodbujajte rabo naravnih virov in promocijo lokalnih potencialov ter danosti.

 

Naslov: Ljubljanska ulica 4, 2000 Maribor
Tel: +386 68 611 019
e-mail: info@kooperativa-dame.si
Splet: http://www.kooperativa-dame.si
FB: https://www.facebook.com/Kooperativa-Dame-1571337526443767/

Projekt delno financirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Evropska unija in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

EU skladi

Združenje EPEKA, so. p., podpirajo: