23. april 2021
Maribor

Čas je, da ponovno zavihamo rokave, razkužimo palice, žogice in roke ter prijatelje povabimo na dvoboj v igri mini golfa na Mariborskem otoku, ki bo pričel ponovno obratovati že v petek, 23. aprila!

Umestitev igralnih površin je zasnovana na način, da obiskovalci tekom igre ne posegajo v naravo. Osemnajst igralnih stez bo ponovno razvrščenih po celotnem kopališkem območju (ob bazenih in na travniku), športno udejstvovanje pa bo na voljo vsem generacijam. S športno infrastrukturo v neposredni bližini mestnega jedra želimo obiskovalcem ponuditi dodatno možnost za sprostitev in telesno aktivnost. Športno udejstvovanje na prostem je tudi odlična priložnost za varno preživljanje prostega časa, saj je umeščenost športne infrastrukture v prostoru zastavljena na način, da je vzdrževanje medsebojne razdalje med obiskovalci zagotovljeno, pri izvajanju aktivnosti upoštevamo veljavne ukrepe, povezane s preprečevanjem širjenja novega koronavirusa.

Dodatne informacije so na voljo na Facebook strani EPEKA Mini golf, objavljen pa je tudi dogodek.

Obratovalni čas:
pon – pet: 12.00 – 19.00
sobote, nedelje in prazniki: 10.00 – 19.00
V primeru dežja so igralne površine zaprte.

Cenik:
odrasli: 5 EUR
otroci: 3 EUR

Vabljene, vabljeni!

Projekt predstavlja del aktivnosti mladinskega centra EPEKA in je financiran s strani Urada za mladino RS in Mestne občine Maribor.