28. maj – 5. junij, 2024
Pulawi, Poljska

Združenje EPEKA, so.p., vabi udeležence v Erasmus+ projekt “MY PLAN YOUR BUSINESS”.
Projekt je pobuda za izmenjavo mladinskih delavcev in se osredotoča na podporo mladim pri razvijanju njihovih podjetniških spretnosti, hkrati pa poudarja osebno osebnostni razvoj. Ključna sestavina tega programa je spodbujanje odprtega dialoga o izzivih, povezanih z vstopom na trg dela trgom, osebnim razvojem in podjetništvom.

Gostiteljska organizacija je Fundacija CORONAT iz Poljske. V projektu bo sodelovalo pet držav: Poljska, Slovenija, Grčija, Francija in Romunija. Iz vsake bo devet udeležencev, vključno z vodjo skupine.

Profil udeleženca:

  • posamezniki, stari 18 let in več;
  • osnovno znanje angleškega jezika za učinkovito komuniciranje in sodelovanje z vrstniki iz različnih držav;
  • zanimanje za teme, kot so podjetništvo, osebni razvoj, in digitalne spretnosti;
  • navdušenje nad dejavnostjo sodelovanje v vseh vidikih projekta, vključno s predprojektnimi pripravami in poprojektnimi dejavnostmi.

Glavne teme projekta so načrtovanje digitalne preobrazbe in izvajanje, podjetniško učenje – podjetniško izobraževanje ter kakovost in inovativnost mladinskega dela.

Infopack

Udeležba je za člane Združenja EPEKA, so.p., brezplačna; kriti so tj. stroški poti, bivanja in prehrane v času trajanja projekta. Vas zanima več? Podrobne informacije si lahko ogledate znotraj Infopacka, za prijavo pa se lahko obrnete na elektronski naslov: epeka@epeka.si .

Projekt financira Urad Republike Slovenije za mladino, Mestna občina Maribor in Erasmus+.