13. oktober, 2020
Romska postaja, Maribor

V torek, 13. oktobra 2020, vas ob 14.00 in 16.00 vabimo v VNRC Romska postaja na neformalno izobraževanje na področju priprave in organizacije dogodkov.
Vse, ki bi si želeli izvedeti več o organizaciji in pripravi javnih dogodkov, vabimo, da se nam pridružite na izobraževanju, ki ga pripravljamo skupaj s podjetjem Factumevent in njihovim predstavnikom, Mitjo Špesom. Na izobraževanju bomo predstavili pravne vidike izvedbe javnega dogodka in posebnosti, ki jih prinašajo ukrepi za preprečevanje širjenja okužb s SARS-CoV-2. Predstavili bomo osnove promocije dogodkov in najugodnejše načine za uspešno promocijo. Prav tako bomo pregledali osnove finančnega načrtovanja dogodka in načine, kako se soočati z nepredvidenimi stroški in drugimi zapleti.

Izobraževanje bo izvedel Mitja Špes ustanovitelj podjetja Factumevent in organizator večjih dogodkov v Mariboru in po Sloveniji (Operna noč v Mestnem parku, Festival Čili in čokolada, Street Food Market Maribor, večji športni dogodki).

Zaradi ukrepov za omejevanje širjenja okužb s SARS-CoV-2, aktivnost organiziramo v 2 ponovitvah, s čimer bomo omejili število udeležencev na posameznem delu. Prosimo vas, da nas pred udeležbo kontaktirate in nam sporočite, ali se boste udeležili v prvi ali drugi izvedbi.

Prva izvedba aktivnosti bo potekala od 14.00 do 15.30, druga izvedba pa od 16.00 do 17.30.

Udeležba je brezplačna.

Za več informacij nas kontaktirajte preko elektronske pošte ali na facebooku.

EU Skladi

Projekt delno financirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve  in enake možnosti in Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega  sklada. Operacija se financira iz Operativnega programa za izvajanje  evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020, 9. prednostne osi “Socialna vključenost in zmanjševanje tveganja revščine”, 9.1 prednostne naložbe “Aktivno vključevanje, vključno s spodbujanjem enakih možnosti in dejavnega sodelovanja ter izboljšanje zaposljivosti”, specifičnega  cilja 9.1.2 “Opolnomočenje ciljnih skupin za približevanje trgu dela”.