11. november, 2020
Splet

Združenje EPEKA, so. p., bo v okviru festivala Mladi Maribor, ki se letos v celoti odvija na spletnih platformah, sodelovala v interaktivnem e-pogovoru. Petra Kovačec nam bo predstavila Združenje EPEKA, so. p., ki je poleg mladinske dejavnosti aktivno tudi na področju kulture in umetnosti, prostovoljstva, ekologije ter spodbujanja medkulturnega dialoga.

Pred epidemijo so bili tesno vpeti v mednarodno mobilnost mladih, zdaj pa svoje moči usmerjajo v neformalno izobraževanje (pridobivanje učnih kompetenc mladih). V okviru Mladinskega centra Postaja izvajajo različne aktivnosti za otroke, med drugim tudi učno pomoč, za katero trenutno iščejo prostovoljce, ki imajo veselje do dela z otroki in jim želijo pomagati premagovati različne ovire do kvalitetne izobrazbe.

Pogovor je namenjen vsem mladim, ki želijo izvedeti več o prostovoljskem delu v mladinski organizaciji ter tistim, ki bi se želeli v njo tudi aktivno vključiti.

Dogodek poteka v okviru festivala Mladi Maribor, ki se letos v celoti odvija na spletnih platformah. Povezovalec pogovora bo med prenosom spremljal tudi komentarje, tako da se lahko v pogovor aktivno vključite kadarkoli!

— PROGRAM FESTIVALA —

http://www.mladimaribor.si/festival

Združenje EPEKA, so. p., podpirajo: