26. maj, 2017
Romani kafenava, Maribor

Združenje EPEKA, so. p., soorganizira zajtrk z EPALE, ki se bo odvil 26. maja ob 9. uri v romski restavraciji Romani kafenava, Gorkega 34, Maribor.

Ste del izobraževanja odraslih in še ne poznate platforme EPALE, ki predstavlja spletno mesto srečevanj izobraževalcev odraslih po Evropi? Vabimo vas, da se nam pridružite na dogodku “Zajtrk z EPALE”, ki bo tokrat potekal v Mariboru. Dogodek je zasnovan kot predstavitev platforme, ki je namenjena izobraževalcem odraslih v Evropi. Namenjen je strokovnim delavcem, ki delujejo na področju izobraževanja odraslih (učiteljem, svetovalcem, organizatorjem izobraževanja odraslih, raziskovalcem…).

EPALE želimo približati čim širšemu krogu strokovnjakov, ki se na tak ali drugačen način ukvarjajo z izobraževanjem in katerih ciljna populacija so odrasli (tudi andragoški delavci v knjižnicah, muzejih, svetovalci na Zavodu za zaposlovanje, v zdravstvenih ustanovah, ipd.)

ZAKAJ EPALE? Ker tam izobraževalci odraslih najdete aktualne in zanimive informacije s svojega delovnega področja!

ZAKAJ ZAJTRK EPALE? Ker na predstavitvenem dogodku udeležencem ponudimo zajtrk, kot prvi dnevni obrok in jih povabimo, da postane obisk platforme njihov jutranji ritual vsakega delovnega dne.

Tokratni dogodek bo v sodelovanju z Združenjem EPEKA, so. p., potekal v Mariboru in bo tudi kulinarično nekoliko drugače obarvan! 

Pridružite se nam v petek, 26. maja 2017 ob 9.00 v romski restavraciji ROMANI KAFENAVA.

Svojo prijavo lahko do torka, 23. maja 2017 oddate preko spletnega obrazca.

***Za lažje spremljanje dogodka in aktivno sodelovanje vas prosimo, da v kolikor je možno, s seboj prinesete svoj osebni računalnik. ***

GALERIJA