22. december, 2023
Romska postaja

Društvo za povezovanje romskih žensk Loli Luludi in Združenje EPEKA, so.p., vas vljudbo vabita na zaključni dogodek projekta “Srečanja s preteklostjo.”

Gre za dogodek, ki je sofinanciran s strani Ministrstva za kulturo RS v okviru javnega razpisa za izbor kulturnih projektov, namenjenih romski skupnosti v Republiki Sloveniji. Projekt “Srečanja s preteklostjo” je bil usmerjen v ohranjanje in spodbujanje zavedanja ljudskega izročila med pripadnicami romske skupnosti. Ponosni smo, da smo skozi različne aktivnosti omogočili udeleženkam, da poglobijo svoje razumevanje in spoštovanje tradicij, običajev in šeg. Pridružite se nam na potovanju skozi bogato dediščino, kjer bomo predstavili izročilo, zbrana skozi aktivnosti letošnjega leta.

Dogodek bo izveden v petek, 22. decembra 2023 ob 16. uri znotraj prostorov Združenja EPEKA (Gorkega ulica 34, Maribor). Veselimo se vašega obiska! Prosimo, da predhodno potrdite svojo udeležbo na dogodku preko elektronskega naslova loliluludi.slo@gmail.com ali epeka@epeka.si