5. marec, 2018
Podgorje pri Slovenj Gradcu

Zavod Slokva, so. p., je nastalo je kot odgovor na vse višjo brezposelnost in socialno izključenost ter zavedanje o pomenu trajnostnega razvoja in zdravega načina življenja.

Vedno več ljudi se dandanes zaveda, da hrana z daljšanjem verige od proizvajalca do potrošnika izgublja na okusu in kakovosti. Ker jim ni vseeno kakšno hrano uživamo in ker zelo cenimo trud lokalnih pridelovalcev, so se odločili ponuditi lokalno pridelano in ekološko hrano, brez posrednikov in transportnih poti, z ljubeznijo pridelano, v istem dnevu dobavljeno od lokalnih pridelovalcev iz Koroške.

Povečujejo trend povpraševanja in ponudbe po lokalnih in ekoloških živilih na Koroškem in širše ter tako povezujejo pridelovalce in potrošnike. Z distribucijo ekoloških in lokalnih zabojčkov hrane kmetom pomagajo pri trženju tržnih viškov kmetij. Nudijo pomoč pri delu na kmetijah, urejajo javne površine in opravljajo druga dela v dogovoru z MO SG in ostalimi institucijami.

Naslov: Podgorje 46, Podgorje pri Slovenj Gradcu
Splet: http://www.slokva.si/
Tel: 031 345 095, 041 873 907
Email: info@slokva.si
FB: https://www.facebook.com/Slokva

Projekt delno financirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Evropska unija in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

EU skladi

Združenje EPEKA, so. p., podpirajo: